Specialty cursus

Onze Specialty-cursussen omvatten volgende onderwerpen:

Deep Diver

De Deep Diver Specialtycursus biedt U de mogelijkheid om dieper te gaan dan de doorsnee recreatieve duiker en dingen te zien waarvan anderen enkel kunnen dromen.

Wat heeft U nodig voor deze cursus?
U moet in het bezit zijn van de PADI Adventure Diver certificaat of een gelijkwaardig brevet.
Voorts moet U minstens 15 jaar oud zijn.

Wat gaat U doen?
U zal een diepe duik leren plannen, de organisatie ervan aanleren, procedures,
technieken en specifieke gevaren leren erkennen.
U zal deze kennis in de praktijk omzetten wanneer U minsten vier openwaterduiken
uitvoert op dieptes tussen 18 en 30 meter.

Wreck Diver

Ontdekt de verborgen schatten op de zeebodem. Honderden wrakken liggen te wachten op een bezoek. Wrakduiken is een speciale discipline in de duiksport die extra training vergt. Ook kan U deze techniek onder de knie krijgen, door bij ons de juiste procedures aan te leren. Op die manier wordt het wrakduiken een boeiende én veilige onderneming.

Night Diver

U zou verwonderd staan mocht U weten wat er 's nachts allemaal te beleven is onder water. Een unieke ervaring staat U te wachten. Niets te zien? Integendeel, gewapend met een krachtige lamp verdrijft U de duisternis en ziet U vissen en andere organismes die overdag schuilen in holen of onder het zand. 's Nachts komt het echte leven pas op gang: vissen en schaaldieren gaan op jacht, beschermd door de duisternis. Maar door de concentreerde straal van Uw lamp bent U meer gefocused op één verlichte plaats. U zal verbaasd staan.

De ervaren instructeurs geven U de nodige theoretische en praktische bagage mee, zodat ook U kan genieten van het mysterieuze nachtelijk onderwaterleven.

Drift Diver

Zeeland, in Nederland, met haar prachtige Oosterschelde, maar ook meer exotische vakantiebestemmingen, zoals de Rode Zee in Egypte, bieden prachtige duiklocaties aan waar regelmatig wat stroming zit.

Drysuit Diver

Bent U niet die ijsbeer die ook in de winter het koude water kan troseren? Overweegt U daarom de aankoop van een droogpak? Het gebruik van een dergelijk pak vergt een nieuwe duikstijl en een hoop nieuwe vaardigheden. Leer bij ons hoe een droogpak op een veilige manier kan gebruikt worden en ontdek het warme duiken in winterse temperaturen.